De Dichter

Deze website is ontstaan om de gedachten en gedichten van de dichter te delen met u als lezer. Het komt uit het diepste van zijn ziel. Soms zijn het positieve en blijde stukjes, andere keren snijdt het zwaard dwars door een wond. De dichter hoopt dat u er als lezer ook iets aan heb. Dan u er iets van herkent, maar hij hoopt ook dat het u versterkt in de beslommeringen van het alle dagelijks leven.

Op de gedichten en foto’s zit copyright. U bent vrij om de gedichten te gebruiken voor u zelf. Wilt u het verder verspreiden of ergens voor gebruiken? Dit is niet toegestaan om ongevraagd het te delen en/of te gebruiken. Wilt u iets gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Gebruik van foto’s

De foto’s die gebruikt worden op deze website zijn van landschapsfotograaf Sander Poppe. De dichter heeft toestemming gevraagt en gekregen om deze te gebruiken. Op deze foto’s rust copyright. Deze copyright is van Sander Poppe. U vindt zijn werk op www.sanderpoppe.com.

Heeft u interesse in een foto? Deze kunt eenvoudig online bestellen:

Kleurplaten

De dichter houdt er ook van om af en toe te tekenen. Voornamelijk kinderkleurplaten. Hij stel deze ook te beschikking op zijn website. De tekeningen zijn dan ook te downloaden in pdf.

Ook op de tekeningen rust copyright. Voor u zelf mag u deze downloaden en gebruiken. Wilt u het gebruiken voor een project of andere toepassingen? Neem dan contact met ons op.